តែពេលចុចប៉ុណ្ណោះ
គ្មានការតាមដានក្នុងផ្ទៃខាងក្រោយ ទោះបីជាផ្ទាំងត្រូវបានបិទក៏ដោយ
កន្លែងសម្រាប់ទំនុកចិត្ត មិនមែនសម្រាប់ការតាមដាន
ចែករំលែកទីតាំងរបស់អ្នក លុះត្រាតែអ្នកចង់ធ្វើវា។ គ្មានការស្វែងរកមនុស្សដោយគ្មានការចូលរួមពីពួកគេទេ។
តែម្តង · តែពេលអ្នកចុចប៉ុណ្ណោះ · មិនត្រូវបានផ្ញើទៅនរណាម្នាក់ដោយស្វ័យប្រវត្តិទេ
រូបភាពសម្រាប់ឧទាហរណ៍ — នេះមិនមែនជាផែនទី ឬទិន្នន័យអំពីទីតាំងរបស់នរណាម្នាក់ឡើយ។
គ្មានការតាមដានក្នុងផ្ទៃខាងក្រោយ ទោះបីជាផ្ទាំងត្រូវបានបិទក៏ដោយ
អ្នកអាចមើលឃើញចំណុចរបស់អ្នកដទៃបាន លុះត្រាតែបុគ្គលនោះផ្ញើវាឱ្យអ្នក។
ចំណុចនឹងបង្ហាញនៅលើអេក្រង់តែពេលដែលអ្នកលុបវាចេញប៉ុណ្ណោះ។