ចាក់សោកន្លែងសុវត្ថិភាព
លុបទាំងអស់
◈
ឯកជនតាមការរចនា
កន្លែងសុវត្ថិភាពសម្រាប់រូបភាពដែលអ្នករក្សាទុកជិតស្និទ្ធ។
ការពាររូបថតផ្ទាល់ខ្លួនដោយប្រើលេខកូដសម្ងាត់។ រូបភាពត្រូវបានអ៊ិនគ្រីបនៅក្នុងកម្មវិធីរុករករបស់អ្នក មុនពេលវាត្រូវបានរក្សាទុកនៅលើឧបករណ៍នេះ។
1
លេខកូដសម្ងាត់
បង្កើតសុវត្ថិភាពរបស់អ្នក
ជ្រើសរើសលេខកូដសម្ងាត់ដែលអ្នកនឹងចងចាំ។ យើងមិនអាចសង្គ្រោះវាសម្រាប់អ្នកបានទេ។
Show
បញ្ជាក់លេខកូដសម្ងាត់
បង្កើតកន្លែងសុវត្ថិភាព→
🔒 គ្មានគណនី។ គ្មានជួររង់ចាំការផ្ទុកឡើង។ លេខកូដសម្ងាត់របស់អ្នកនៅជាមួយអ្នក។
◈
សូមស្វាគមន៍ត្រឡប់មកវិញ
ដោះសោសុវត្ថិភាពរបស់អ្នក
បញ្ចូលលេខកូដសម្ងាត់របស់អ្នកដើម្បីមើលរូបភាពឯកជនរបស់អ្នក។
លេខកូដសម្ងាត់
Show
ដោះសោកន្លែងសុវត្ថិភាព→
🛡 សុវត្ថិភាពរបស់អ្នកត្រូវបានរក្សាទុកនៅលើឧបករណ៍នេះ។
ការប្រមូលឯកជនរបស់អ្នក
សុវត្ថិភាពរបស់អ្នក
បានអ៊ិនគ្រីបនៅលើឧបករណ៍នេះ
0
រូបភាព
+
រក្សាទុកអនុស្សាវរីយ៍ឱ្យនៅជិតអ្នក
ទម្លាក់រូបភាពនៅទីនេះ ឬចុចដើម្បីរកមើលក្នុងឧបករណ៍របស់អ្នក។
ជ្រើសរើសរូបភាព
×
លុបរូបភាព
