Tylko po kliknięciu
Brak śledzenia w tle, nawet po zamknięciu karty.
MIEJSCE NA ZAUFANIE, NIE NA ŚLEDZENIE
Udostępnij swoją lokalizację tylko wtedy, gdy tego chcesz. Żadnego wyszukiwania osoby bez jej udziału.
Jednorazowo · tylko po Twoim kliknięciu · nic nie jest wysyłane automatycznie
Ilustracja poglądowa — nie jest to mapa ani dane o czyjejś lokalizacji.
Brak śledzenia w tle, nawet po zamknięciu karty.
Punkt innej osoby można zobaczyć tylko wtedy, gdy ta osoba sama go wyśle.
Punkt istnieje tylko na ekranie, dopóki sam go nie usuniesz.